Nefastos: Saatanan seitsemät kasvot

Keskustelu Azazelin Tähden kirjoista, lehdistä, artikkeleista.
User avatar
Soror O
Posts: 416
Joined: Wed Sep 19, 2018 6:15 pm

Re: Nefastos: Saatanan seitsemät kasvot

Post by Soror O »

obnoxion wrote: Fri Apr 24, 2020 12:33 pm
Ave wrote: Fri Apr 24, 2020 11:46 am Pirkanmaan kirjastoista ei löydy.
Kannattaa tehdä kirjastolle hankintaehdotus:

https://elomake.tampere.fi/lomakkeet/4620/lomake.html
Kiitos vinkistä! (Ajattelin tätä itsekin, vaan ihmettelin, mistä kirjastokaan saisi teoksen hankittua, kun painos vaikuttaa olevan kaikkialta lopussa.)
Nefastos wrote: Fri Apr 24, 2020 12:41 pm
Ave wrote: Fri Apr 24, 2020 11:46 amYmmärrän kannat pehmeäkantinen puolesta ja vastaan.


Mielestäni kaikki kirjat jotka on tarkoitettu luettaviksi eikä statusesineiksi tulisi olla saatavilla mielellään myös edullisessa formaatissa. Ulkoisesti viimeistellyn kauniit, juhlavat ja kalliit laitokset ovat toissijainen asia. (Valitettava tosiasia on, että minulla itselläni ei olisi varaa moniin omiin teoksiini, etenkin mitä tulee kalleimpiin eli englanninkielisiin versioihin.)

Se minkä vuoksi joitakin julkaisuja on jouduttu odottamaan niin tavattoman kauan johtuu lähes aina ongelmista editorien ja kuvittajien kanssa.


Oli mielenkiintoista kuulla kantasi tähän. Pohdinta sisällön ja formaatin välisestä suhteesta on mielestäni mielenkiintoinen, se avautuu helposti kohti metafyysisiä, allegorisia ja transsendentteja tasoja. Toisaalta mikä ei, heheh.
If you want to reborn, let yourself die.
User avatar
Nefastos
Posts: 3029
Joined: Mon May 24, 2010 10:05 am
Location: Helsinki

Re: Nefastos: Saatanan seitsemät kasvot

Post by Nefastos »

Ave wrote: Fri Apr 24, 2020 10:04 pmPohdinta sisällön ja formaatin välisestä suhteesta on mielestäni mielenkiintoinen, se avautuu helposti kohti metafyysisiä, allegorisia ja transsendentteja tasoja.

Niin... käytäntö kohtaa mielen tasot siinä symbolissa, mikä kirja esineenä on. Sellaisessa kohtaamisessa pitää ottaa huomion molemmat elementit. Myös tämän kirjan suhteen oli julkaisijan kanssa puhetta, tulisiko se toteuttaa halvempana pokkariversiona, mutta tässä tapauksessa ehdotin itse vankempaa mallia, joka kuitenkaan ei vielä tule kohtuuttoman kalliiksi ostajalle.
Faust: "Lo contempla. / Ei muove in tortuosa spire / e s'avvicina lento alla nostra volta. / Oh! se non erro, / orme di foco imprime al suol!"
Locked